fbpx

Deze tweejaarlijkse beurs is hét event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional.

Voor mensen met een bewegingsbeperking is het nog altijd lastig om volwaardig mee te kunnen doen in onze maatschappij. Daarom streeft Support naar een inclusieve samenleving.

Tijdens Support 2022 is er een leuk en afwisselend programma met volop activiteiten op de beursvloer. Van aangepast sporten tot een belevingstuin waarin hulpbehoevende mensen geluksmomentjes kunnen ervaren. Er is een kookstudio die voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is en er zijn speeltoestellen waarin ook kinderen met een lichamelijke beperking speelplezier kunnen beleven. Je kunt een wheels skill test doen en er zijn wedstrijden en demonstraties. Je kunt diverse rolstoelen en scootmobielen uittesten op een uitgezet parcour. Er zijn meer dan 75 exposanten die hun producten mee nemen en waar je mee in gesprek kunt.

De supportbeurs is van 15 t/m 18 juni 2022 in de Utrechtse jaarbeurs. Via de website kun je je aanmelden voor gratis toegang.