fbpx

Jouw online opleidingsspecialist in het sociaal domein

Zoek hier uw kandidaat

Bent u op zoek naar goede en gemotiveerde medewerkers voor uw team?

Wij horen van veel gemeenten en detacheringsbureaus dat zij moeite hebben om goede en gemotiveerde consulenten te vinden. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de vergrijzing en de daarmee gepaard gaande krapte op de arbeidsmarkt moeilijk aan personeel kunt komen. Iedereen vist in dezelfde vijver van consulenten met gemeentelijke werkervaring. Echter, die zijn op, want ze zijn allemaal aan het werk of met pensioen!

Dus wat als u buiten deze vijver kijkt? Veel mensen willen het roer omgooien en zijn op zoek naar een baan met zingeving en werkgeluk. Zij hebben gekozen voor een studie aan de WWZ Academie omdat zij heel graag aan de slag willen gaan als consulent in het sociaal domein. Zij willen mensen daadwerkelijk ondersteunen om gelijkwaardig mee te doen in de samenleving zodat zij meer geluk in hun leven ervaren. Want als je een ander gelukkig kunt maken, daar word je zelf ook gelukkig van!

Dat zijn de mensen die wij opleiden: Vrouwen en mannen met een bak aan werk- en levenservaring die van betekenis willen zijn voor een ander. Die gewend zijn aan een regelmatig werkritme en over de juiste competenties en vaardigheden beschikken om uw team te versterken. Met hun niet-gemeentelijke achtergrond hebben zij een frisse en creatieve blik op uw organisatie waarmee ze uw uitvoering van het sociaal domein verder kunnen helpen en zorgvragers en mantelzorgers weer gelukkig kunnen maken.

Dus zoek niet verder en maak kennis met de cursisten uit onze kandidatenlijst. Hieronder vindt u degenen die graag een kop koffie met u willen drinken.

Wat moet u hiervoor doen:

  1. Kies welke kandidaat u wilt spreken
  2. Mail onze directeur Anne Vrieze via a.vrieze@wwzconsultancy.nl
  3. Zij stuurt u de gegevens en het CV van de kandidaat zodat u contact kunt opnemen
  4. U krijgt een zeer gemotiveerde medewerker met een frisse blik voor uw team!

De kandidaten

Kirsten

Regio: Noord-Holland
Opleiding bij WWZ academie: WMO consulent 

Petra

Regio: Noord-Holland
Opleiding bij WWZ academie: Jaarprogramma Sociaal Domein Compleet

Irma

Regio: Noord-Brabant
Opleiding bij WWZ academie: Wmo consulent

Bent u een potentiële werkgever en heeft u interesse in één van onze kandidaten? Neem contact met ons op.