Ons Team

Anne Vrieze
Directeur

Ik deel met jou ruim 25 jaar ervaring als beleidsadviseur op het gebied van zorg en welzijn. Ik heb al heel wat veranderingen in het sociale domein zien langskomen en weet daardoor alles over de Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet. Echt in dialoog gaan met mensen om te weten wat ze echt willen vind ik het belangrijkst. In 2017 ben ik uitgeroepen tot Zaanse Zakenvrouw 2017 en genomineerd voor de prijs van de VIVA400.

Helene Henckens
Studieadviseur

Ik zorg ervoor dat geïnteresseerde, potentiële cursisten, informatie over onze trainingen in hun mailbox ontvangen. Daarnaast voer ik telefonische adviesgesprekken waarin ik alle mogelijke vragen beantwoord. Een vrijblijvend studie-advies op maat.

Yvon Steur
Trainer

Ik begeleid de live dagen voor de opleiding Jeugdwet, dat is tevens de tweede live dag voor de opleiding Consulent Sociaal Domein. Met mijn werkervaring in de jeugdhulpverlening, als manager clientondersteuning en het begeleiden van sociale wijkteams leer ik jou hoe je integraal moet werken. Ook leer ik jou tijdens de live dag hoe je gesprekstechnieken op een coachende manier kunt inzetten.

Britta Lassen
Trainer

Ik ben trainer en procesbegeleider op het gebied van creatief denken. Ik leer je vraagstukken vanuit verschillende kanten aan te vliegen en nieuwe verbindingen te leggen. Zodat je niet meer vastloopt in standaardoplossingen maar breed en oplossingsgericht leert denken om nieuwe mogelijkheden voor cliënten te scheppen.

Petra Veen
Trainer

Ik geef feedback op je opdrachten. Ik heb als achtergrond ergotherapie en  werkte als adviseur en docent bij SCIOPENG en heb bij veel gemeenten opdrachten uitgevoerd in het kader van het Sociaal Domein. Ik ben opbouwend kritisch en geef duidelijke feedback waar je ook echt wat aan hebt.

Eva Kleingeld
Marketing Consultant

Ik zorg ervoor dat de opleidingen zichtbaar zijn via verschillende kanalen. Via die kanalen verstrek ik nuttige informatie voor cursisten. Daarnaast schrijf ik blogs en organiseer ik bijeenkomsten.

 

Irene Put
Business Assistent

Ik assisteer en ondersteun met de online/e-mail marketing, bij de administratie en bij de technische kant van de online academies.

Annamaria van Teeseling
Inval trainer

Ik heb veel ervaring als teamleider van Wmo- en jeugdconsulenten. Op dit moment werk ik veel met gebiedsteams.

Annelies Bart
Inval trainer

Ik werk als kwaliteitsmedewerker Wmo en Jeugd en kan je alles vertellen over de Zelfredzaamheidmatrix. Ook kan ik je meer vertellen over hoe Wmo- en jeugdconsulenten werken bij een gemeente. Daarnaast weet ik alles over het reilen en zeilen van sociale wijkteams.

© 2017 WWZ Academie – All Rights Reserved