Team WWZ Academie
mensen helpen mensen

 

Samen met ons team zorgen wij ervoor
dat jij de opleiding succesvol kunt doorlopen

Anne Vrieze

DIRECTEUR

Ik deel met jou ruim 25 jaar ervaring als beleidsadviseur op het gebied van zorg en welzijn. Ik heb al heel wat veranderingen in het sociale domein zien langskomen en weet daardoor alles over de Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet. Echt in dialoog gaan met mensen om te weten wat ze echt willen vind ik het belangrijkst. In 2017 ben ik uitgeroepen tot Zaanse Zakenvrouw 2017 en genomineerd voor de prijs van de VIVA400.

Helene Henckens

STUDIEADVISEUR

Ik zorg ervoor dat geïnteresseerde, potentiële cursisten, informatie over onze trainingen in hun mailbox ontvangen. Daarnaast voer ik telefonische adviesgesprekken waarin ik alle mogelijke vragen beantwoord. Een vrijblijvend studie-advies op maat.

Linda Aarts

RELATIEMANAGER

Ik zorg ervoor dat geïnteresseerde kandidaten informatie over onze opleidingen ontvangen.

Daarnaast voer ik telefonische adviesgesprekken waarin ik zo goed mogelijk en zo eerlijk mogelijk advies geef. Ik bespreek ook de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, en ik beantwoord natuurlijk alle vragen.

Britta Lassen

TRAINER

Ik ben trainer en procesbegeleider op het gebied van creatief denken. Ik leer je vraagstukken vanuit verschillende kanten aan te vliegen en nieuwe verbindingen te leggen. Zodat je niet meer vastloopt in standaardoplossingen maar breed en oplossingsgericht leert denken om nieuwe mogelijkheden voor cliënten te scheppen.

Petra Veen

TRAINER

Ik geef feedback op je opdrachten. Ik heb als achtergrond ergotherapie en  werkte als adviseur en docent bij SCIOPENG en heb bij veel gemeenten opdrachten uitgevoerd in het kader van het Sociaal Domein. Ik ben opbouwend kritisch en geef duidelijke feedback waar je ook echt wat aan hebt.

Yvon Steur

TRAINER

Ik begeleid de live dagen voor de opleiding Jeugdwet, dat is tevens de tweede live dag voor de opleiding Consulent Sociaal Domein. Met mijn werkervaring in de jeugdhulpverlening, als manager clientondersteuning en het begeleiden van sociale wijkteams leer ik jou hoe je integraal moet werken. Ook leer ik jou tijdens de live dag hoe je gesprekstechnieken op een coachende manier kunt inzetten.

Anja Dijkhuis

TRAINER

De rode draad in al mijn werkzaamheden in het jeugddomein is oor en oog hebben voor het verhaal van de ander. Wat heeft de jongere en zijn of haar ouders nodig? Hoe kan de jeugdconsulent de betrokkenheid waarmaken en wat is helpend in elke specifieke situatie? Kennis, kunde en vooral ook echt contact is volgens mij de basis voor elke professional. Mijn achtergrond en ervaringen zet ik graag in voor de WWZ Academie en de deelnemers aan de studie Jeugdconsulent en ik kijk uit naar de kennismaking met de andere docenten!

Annelies Bart

INVAL TRAINER

Ik werk als kwaliteitsmedewerker Wmo en Jeugd en kan je alles vertellen over de Zelfredzaamheidmatrix. Ook kan ik je meer vertellen over hoe Wmo- en jeugdconsulenten werken bij een gemeente. Daarnaast weet ik alles over het reilen en zeilen van sociale wijkteams.

Irene Put

ONLINE BUSINESS MANAGER

Ik assisteer en ondersteun bij het dagelijks management en verzorg de online/e-mail marketing. De complete back-office ligt in mijn handen :-). Daarnaast denk ik als sparringpartner mee in de groeistrategie van de academie.

Eva Kleingeld

MARKETING CONSULTANT

Ik zorg ervoor dat de opleidingen zichtbaar zijn via verschillende kanalen. Via die kanalen verstrek ik nuttige informatie voor cursisten. Daarnaast schrijf ik blogs en organiseer ik bijeenkomsten.

 

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Alle vragen worden zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen twee dagen, beantwoord.

Wil jij weten of het beroep Wmo consulent iets voor jou is? Doe de test: 

Wil jij succesvol aan de slag als Wmo Consulent?
Aan het eind van de test kun je direct de testuitslag aanvragen. 

35 WMO tips + elke maand praktische informatie!

E-book
Voornaam

Achternaam

E-mailadres
Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.
Ik geef toestemming om mij nieuws + info toe te sturen.