Ervaringen
van Studenten

Hoor het echte verhaal van onze studenten

Ik wil jullie bedanken voor de lessen, die ik als erg prettig heb ervaren. Zelfs de stemmen werden vertrouwd. De inhoudelijke/ theoretische stof vond ik in het begin best pittig en ik moest er echt even inkomen. Maar wat heb ik genoten. Iedere week kon ik me alweer op de maandag verheugen om de nieuwe lesstof te lezen en maken. Ook de terugkomdag heb ik als erg leuk en leerzaam ervaren! Leuk om je live te zien Britta. Dank jullie wel. Petra dank je wel voor je goed nagekeken opdrachten en je opbouwende kritiek. Hier heb ik écht van geleerd en bewust leren kijken en noteren. Allert te blijven. Top! Ook zou ik Helene Henckens willen bedanken voor haar vriendelijke en geduldige uitleg over de opleiding. Mede dankzij haar heb ik voor de WWZ academie gekozen.

Karin Leusink

Nu kan ik zeggen dat ik weet wat gekanteld denken is en hoe dat (creatief) toe te passen. Iedere les is waardevol te noemen. Ik heb nu meer in- en overzicht over de nieuwe wetten binnen het Sociaal Domein, alsmede van de nieuwe doelgroepen e.d. Ook dat je gestimuleerd werd om zelf informatie op te zoeken over voorzieningen n jouw gemeente zorgt dat je straks snel overal je weg kunt vinden.
Ik zou de training zeker aanraden omdat je niet alleen meer over de Wmo leert, maar ook leert om breder te kijken en om de informatie toe te passen.
Marit werkt inmiddels dankzij haar deelname aan de Wmo opleiding als junior beleidsmedewerker Wmo bij de gemeente Landsmeer.

Marit Kamerman

Zelf een review schrijven?

Heb je bij ons een opleiding of cursus gevolgd? Dan ontvangen wij graag jouw mening!

Wil jij weten of het beroep Wmo consulent iets voor jou is? Doe de test: 

Wil jij succesvol aan de slag als Wmo Consulent?
Aan het eind van de test kun je direct de testuitslag aanvragen. 

35 WMO tips + elke maand praktische informatie!

E-book
Voornaam

Achternaam

E-mailadres
Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.
Ik geef toestemming om mij nieuws + info toe te sturen.