fbpx

Waarom hebben wij op 5 december 2014 onze eerste lancering gedaan? Omdat we het belangrijk vonden dat consulenten anders zouden gaan kijken en doen zodat ze daarmee mensen op een goede manier kunnen helpen. Anders doen betekende ook dat we het, anders dan de andere opleiders, als eerste opleider in Nederland online gingen doen. Met een module Creatief Denken.

Dat sprak Pam Kaaij heel erg aan, zij schreef zich direct die dag in voor de eerste online opleidingsgroep Wmo consulent! Een Sinterklaascadeau voor zichzelf en een investering in haar toekomst! Pam werkte toen bij de gemeenten Landsmeer en Oostzaan als WonenPlus consulent. Wat een WonenPlus consulent is en waarom ze juist voor de WWZ Academie heeft gekozen vertelt ze in deze video, in een interview met directeur Anne Vrieze.

Inmiddels is Pam van vele markten thuis. Ze houdt haar kennis bij door opleidingen en ook door het volgen van de actualiteiten in de nieuwsbrieven van de WWZ Academie waarvoor we trouwens van haar een mooi compliment kregen:

“Beste Anne,
Sinds ik bij jou de opleiding heb gedaan, best al lang geleden, volg ik jouw berichten. Tijdelijk was ik als Wmo consulente werkzaam om andere consulenten te laten zien hoe je breder kan kijken. Nog steeds ben ik werkzaam in het Sociaal Domein. Aan jouw berichten heb ik veel, het houdt me bij de les en ze inspireren me. Dit berichtje, leuk en als dank, gewoon om dit even te zeggen.

Hier zijn we natuurlijk super trots op!