fbpx

In februari hebben wij jullie verteld over Tristan Groot, die het roer omgooide omdat hij niet meer gelukkig was in zijn werk in de petrochemie. Tristan wilde mij graag vertellen dat hij bij de gemeente nu een contract heeft gekregen voor onbepaalde tijd als Wmo consulent; dat deel ik graag met jullie.

“Het is alweer een lange tijd geleden dat wij contact hadden over mijn switch en baan bij de gemeente als casemanager Wmo. Mijn contract zou 31 augustus verlopen. Met blijdschap wil ik je laten weten dat ik een contract voor onbepaalde tijd heb aangeboden gekregen!
Ik merkte aan het begin dat ik al snel zelfstandig casussen kon oppakken, natuurlijk grotendeels dankzij de vooropleiding bij de WWZ Academie. Nu een jaar verder ga ik elke melding met vertrouwen tegemoet. De meldingen zijn complex, en vergen soms extra uitzoekwerk en een brede uitvraag. Ik ga nagenoeg altijd op huisbezoek; de waardering daarvoor van de burger is enorm. Ik merk nu ook dat ik me meer vertrouwd begin te voelen binnen de gemeente en ruimte heb om te zien wat er nog meer gebeurt. Wie weet passen er nog andere dingen in het sociaal domein bij mij!”

Wij feliciteren Tristan van harte met zijn contract en wensen hem heel veel succes en een mooie ontdekkingstocht in het sociale domein!
Zo zie je dat het mogelijk is om zonder gemeentelijke werkervaring te starten als zij-instromer bij een gemeente.