Betaling in termijnen

 

Jij wilt een opleiding volgen bij de WWZ Academie en betalen in termijnen. Lees hier de voorwaarden:

Als je kiest voor betaling in termijnen, dan betaal je de prijs van de opleiding met een opslag van €150,- voor administratiekosten en debiteurenrisico. Je betaalt de eerste termijn via een IDeal betaling, daarna incasseren wij de betalingen van jouw rekening via automatische incasso. De termijnen wordt dan afgeschreven rond de 26ste van de maand volgend op het moment van inschrijving. 

Je kunt in net zoveel termijnen betalen als het aantal maanden dat opleiding duurt (zie hieronder wat dat betekent per opleiding). Dat betekent dat de termijnbedragen hoog zijn. Denk er daarom goed over na of je het termijnbedrag wel iedere maand kunt betalen. Kun je dat niet of weet je het niet zeker, dan hebben we liever dat je zelf spaart tot je de opleiding in een keer kunt betalen. En dat scheelt je dan ook nog eens €150,-!

Waarschuwing: Het gebeurt nogal eens dat een cursist plotseling betalingsproblemen krijgt. Als jou dat gebeurt, dan stoppen we de opleiding meteen, tot je weer betaalt. Maar … je bent wel een betalingsverplichting aangegaan. Te laat betalen betekent dat we je aanmelden bij ons incassokantoor Online Incasso. Blijven jouw betalingen vervolgens uit, dan brengen we incassokosten in rekening en in het uiterste geval volgt een deurwaarder.

De betalingsvoorwaarden staan genoemd in de algemene voorwaarden, te downloaden via deze link.

In 4 stappen naar optimale
ondersteuning Wmo

 

 

  • 4 termijnen van:

€ 562,50

In 4 stappen naar optimale
ondersteuning Jeugdhulp
 

 

  • 4 termijnen van

€ 562,50

 

In 7 stappen naar optimale
ondersteuning Sociaal Domein

 

 

  • 6 termijnen van 

€ 508,33

Sociaal Domein Compleet

Jaarprogramma

 

 

  • Neem contact met ons op voor een offerte