Werkervaringsplaatsen

 

Kans op een werkplek na het afronden van je
WWZ Academie opleiding

 

Ben jij op zoek naar een baan nadat je jouw opleiding aan de WWZ Academie succesvol hebt afgerond? Wij hebben samenwerkingen met verschillende detacheringsbureaus en gemeenten. Op deze manier zorgen we er samen voor dat we jou een totaalpakket kunnen aanbieden waarbij je niet alleen een opleiding krijgt, maar ook meer kans op een werkplek waar je het geleerde kan toepassen. Daarnaast werken we samen met loopbaanbureau Re-Job dat jou kan helpen om succesvol te solliciteren. De deelnemers aan ons jaarprogramma Sociaal Domein Compleet en de WWZ Club krijgen het online halfjaarprogramma van Re-Job aangeboden als onderdeel van hun lidmaatschap. Op die manier ondersteunen we jou actief naar een leuke baan in het sociale domein!

Annemarie kwam thuis te zitten na een faillissement van de thuiszorgorganisatie waar ze werkte. Via de WWZ Academie kreeg ze een werkervaringsplaats van een half jaar bij de gemeente Hoorn. Daarna kon ze direct aan de slag bij een sociaal wijkteam in Zaanstad.

Criteria voor een werkervaringsplaats

 

Een succesvol afgeronde opleiding van WWZ Academie:

  • Consulent Sociaal domein, Jeugdconsulent of Wmo Consulent
  • Aantoonbare motivatie
  • Alle opdrachten van de WWZ Academie op tijd en met aandacht voorbereid

Wanneer je aan de bovenstaande criteria voldoet, kunnen wij jou voordragen aan een detacheringsbureau of gemeente in jouw regio.

Voordragen aan detacheringsbureaus  en gemeenten

 

We noemen hier bewust niet de namen van de bureaus en gemeenten. We hebben met hen afgesproken dat mensen tijdens de Wmo- (of jeugd-) consulent opleiding eerst moeten laten zien wat ze in huis hebben voordat we hen voordragen.

De bureaus en gemeenten willen niet dat mensen zich zonder relevante kennis en opleiding bij hen aanmelden, want dan kunnen ze nog niets voor hen betekenen.

Als je je inschrijft voor onze opleiding Wmo consulent, jeugdconsulent of consulent Sociaal Domein en je laat zien dat je gemotiveerd bent, je echt inzet en de opdrachten goed maakt, dan kunnen we jou voordragen aan de detacheringsbureaus en gemeenten.

 

Wil je meer weten over Werkervaringsplaatsen?

Wil jij weten of het beroep Wmo consulent iets voor jou is? Doe de test: 

Wil jij succesvol aan de slag als Wmo Consulent?
Aan het eind van de test kun je direct de testuitslag aanvragen. 

35 WMO tips + elke maand praktische informatie!

E-book
Voornaam

Achternaam

E-mailadres
Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring.
Ik geef toestemming om mij nieuws + info toe te sturen.