Hoe kom je aan werkervaring?

Kans op een werkplek na het afronden van je WWZ Academie opleiding

Ben jij op zoek naar een baan nadat je jouw opleiding aan de WWZ Academie succesvol hebt afgerond? Wij hebben samenwerkingen met verschillende detacheringsbureaus en gemeenten. Op deze manier zorgen we er samen voor dat we jou een totaalpakket kunnen aanbieden waarbij je niet alleen een opleiding krijgt, maar ook meer kans maakt op een baan.

Loopbaanbegeleiding

We kunnen jou beter voordragen bij gemeenten en detacheringsbureaus als jij een goed CV hebt, en als je je goed weet te presenteren op Linkedin, en tijdens sollicitatiegesprekken. Daarom raden we je aan om het online halfjaarprogramma van Re-Job te volgen.

De deelnemers aan ons jaarprogramma Sociaal Domein Compleet en de WWZ Club krijgen het online halfjaarprogramma van Re-Job aangeboden als onderdeel van hun lidmaatschap. Op die manier ondersteunen we jou actief naar een leuke baan in het sociaal domein!

Annemarie vond een baan dankzij een werkervaringsplaats

 

Annemarie kwam thuis te zitten na een faillissement van de thuiszorgorganisatie waar ze werkte. Via de WWZ Academie kreeg ze een werkervaringsplaats van een half jaar bij de gemeente Hoorn. Daarna kon ze direct aan de slag bij een sociaal wijkteam in Zaanstad.

Criteria voor een werkervaringsplaats

Dit zijn de criteria voor een werkervaringsplaats:
• Een succesvol afgeronde opleiding Consulent Sociaal domein, Jeugdconsulent of Wmo Consulent bij de WWZ academie
• Aantoonbare motivatie
• Alle opdrachten van de WWZ Academie op tijd en met aandacht voorbereid
Wanneer je aan de bovenstaande criteria voldoet, kunnen wij jou voordragen aan een detacheringsbureau of gemeente in jouw regio.

 

Wil je weten of een baan in het sociaal domein iets voor jou is?

Doe de test!

Na de uitslag krijg je een serie mails die jou helpen om de beste opleiding te zoeken, waarmee jij jouw droombaan vindt in het sociaal domein. Uiteraard kun je je altijd weer afmelden voor de mails, je zit nergens aan vast.

Ik geef toestemming om mij de maandelijkse tips & tricks over sociaal domein toe te sturen
Ik geef toestemming om gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring. Lees hier ons privacyreglement