fbpx

Ondersteuning naar jouw droombaan

Ondersteuning naar werk

De WWZ Academie biedt niet alleen opleidingen, maar ook actieve ondersteuning richting werk. Dat doen wij in samenwerking met loopbaanbureau Re-Job in Hilversum. Samen met hen bieden wij een totaalpakket van opleidingen en loopbaanondersteuning. Denk aan het optimaliseren van je CV en je LinkedIn profiel en hoe je je het beste kunt presenteren voor een sollicitatiegesprek.

Van tijd tot tijd benaderen gemeenten en detacheringsbureaus ons met vacatures en werkervaringsplaatsen. Daarom heb jij, als je een opleiding volgt bij de WWZ Academie, de mogelijkheid om je CV bij ons aan te leveren. Dat nemen wij op in ons CV bestand en zodra er een vacature in jouw regio voorbij komt nemen we contact met je op. Verder kun je, als je wilt, met je foto op de pagina Kandidatenlijst, die wij promoten onder werkgevers. Dit is een service die geen enkele andere opleider in Nederland biedt!

Loopbaanbegeleiding

We raden jou aan om het online halfjaarprogramma van Re-Job te volgen of een consult bij hen aan te vragen.

De deelnemers aan onze halfjaar- en jaarprogramma’s en de WWZ Club krijgen het online halfjaarprogramma van Re-Job of een consult met een van hun loopbaancoaches aangeboden. Op die manier ondersteunen we jou actief naar een leuke baan in het sociaal domein!

Annemarie vond een baan dankzij een werkervaringsplaats

 

Annemarie kwam thuis te zitten na een faillissement van de thuiszorgorganisatie waar ze werkte. Via de WWZ Academie kreeg ze een werkervaringsplaats van een half jaar bij de gemeente Hoorn. Daarna kon ze direct aan de slag bij een sociaal wijkteam in Zaanstad.

Criteria voor ondersteuning naar werk

Dit zijn de criteria als jij wilt dat wij jou ondersteunen om succesvol te solliciteren:
• Een succesvol afgeronde opleiding bij de WWZ Academie
• Aantoonbare motivatie
• Alle opdrachten van jouw opleiding zijn op tijd en met aandacht gemaakt

 

Wil je weten of een baan in het sociaal domein iets voor jou is?

Doe de test!

Na de uitslag krijg je een serie mails die jou helpen om de beste opleiding te zoeken, waarmee jij jouw droombaan vindt in het sociaal domein. Uiteraard kun je je altijd weer afmelden voor de mails, je zit nergens aan vast.

Ik geef toestemming om mij de maandelijkse tips & tricks over sociaal domein toe te sturen
Ik geef toestemming om gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring. Lees hier ons privacyreglement