Op zoek naar personeel in het sociaal domein?

Contact met potentiele kandidaten

Via de WWZ Academie kunt u in contact komen met gemotiveerde afgestudeerde cursisten in het sociaal domein. Dit betekent dat zij één of meerdere opleidingen bij de WWZ Academie met succes hebben afgerond en openstaan voor een nieuwe uitdaging.

Personeel werven is maatwerk. Het kan dan ook lastig zijn om de juiste match te vinden voor uw organisatie. Bij de WWZ Academie zorgen wij ervoor dat cursisten worden opgeleid met brede en actuele kennis over het sociaal domein. De cursisten kennen de wet-en regelgeving binnen het sociaal domein goed en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het sociale domein. Naast de online opleidingen volgen alle cursisten een live-dag waar real life casussen worden behandeld. 

Tijdens alle opleidingen worden de cursisten getraind om creatief te denken en om met een frisse blik, buiten de kaders naar cases te kijken. Dit is hard nodig in het huidige sociale domein. Door te denken in creatieve oplossingen en goed te luisteren naar de clienten kunnen onze cursisten u als gemeente veel geld besparen. Zij zijn voor het grootste deel afkomstig uit zorg en welzijn en hebben enorm veel relevante kennis en werkervaring. Ze zijn daarom goed voorbereid op de praktijk en kunnen snel bij u aan de slag!

LindaWil je meer weten over onze cursisten?

Neem dan contact op met onze studieadviseurs Helene Henckens of Linda Aarts.

 

 h.henckens@wwzconsultancy.nl

+31 6 22 16 71 53

Richard werkt nu als WMO consulent

Richard is na een loopbaan in de logistiek en daarna een burnout nu veel gelukkiger geworden als Wmo begeleider bij een sociaal wijkteam in Amsterdam.

Marion werkt nu als WMO consulent

Marion was fysiotherapeut, maar viel door ziekte uit. Ze zat een tijdlang thuis en zorgde voor haar zoon. Toch wilde ze weer gaan werken. Na wat online zoekwerk naar (om)scholingsmogelijkheden kwam ze uit bij de WWZ Academie en startte ze een de opleiding Wmo consulent.

Marion volgde initieel de opleiding om meer kennis op te doen. Uiteindelijk stelde zij zich ten doel om ook, na zeven jaar in de WAO, toch een baan te zoeken. Door haar opgefriste kennis vond ze een baan bij de gemeente Delft.