Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sollicitatiedag op 13 april 2022

april 13, 2022 @ 9:30 am - 4:30 pm

€125

Doe je mee aan de Sollicitatiedag op 13 april?

Als WWZ Academie ondersteunen wij jou om na je opleiding werk te vinden. Want wij vinden dat het certificaat alleen een middel is om het door jou gewenste resultaat te bereiken. Meestal is het gewenste resultaat een (andere) baan. Wij werken samen met loopbaanbureau Re-Job in Hilversum om te zorgen dat jij succesvol kunt gaan solliciteren. Samen met hen verzorgen we tweemaal per jaar een Sollicitatiedag. Ook kun je bij hen deelnemen aan een online halfjaarprogramma waarin alle aspecten van het solliciteren worden behandeld.

De volgende Sollicitatiedag vindt plaats op woensdag 13 april bij Re-Job op kantoor in Hilversum. Die dag ga je specifiek aandacht besteden aan je sollicitatiebrief. Eerst ga je je motivatie helder krijgen, daarna zet je die duidelijk op papier. Want te vaak zien we, als cursisten ons hun brieven en CV’s voorleggen, dat dat niet op de juiste manier gebeurt en dat er ook nog eens taal- en schrijffouten in zitten. Werkgevers leggen dergelijke brieven direct aan de kant.

Wil jij meer kans maken om te zorgen dat jouw sollicitatiebrief wel wordt gelezen zodat je wordt uitgenodigd voor een gesprek? Schrijf je dan in voor deze Sollicitatiedag. Degenen die aan de voorgaande sollicitatiedagen hebben deelgenomen zullen bevestigen dat de investering in deze dag zeker de moeite waard is!

Wat kost het?
Jouw investering bedraagt € 125,-. Hiervoor krijg je alle trainingen en het koffie-, thee- en lunch arrangement ter waarde van € 40,-.

Wil je meer kans maken op een baan in het sociale domein met deze intensieve sollicitatiedag? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via deze link.

Met sociale groet,
Het team van de WWZ Academie

Gegevens

Datum:
april 13, 2022
Tijd:
9:30 am - 4:30 pm
Kosten:
€125